Verslag SKN dag

SKN-dag 2018
Nieuw concept – Groot succes!

Ook dit jaar was de SKN-dag een groot succes ondanks dat de opkomst iets lager was dan in de voorgaande jaren. Gedurende de dag werden de karateka’s maar ook sporters uit hele andere disciplines getrakteerd op een zeer gevarieerd programma.
In de ochtend werden de puntjes op de i gezet voor de tweede serie van het Shintai No Kata. Daarna werden de jassen voor een groot deel vervangen door T-shirts en is er kennis gemaakt met grappling.
Na een goed verzorgde lunch was het een uurtje zweten tijdens een intensieve kickboks training om vervolgens te starten met de SKN NO KATA wedstrijden. Na een korte warming up werd er overgegaan tot de wedstrijden en stonden de onderstaande nummers 1 t/m 3 op na een heftige strijd:

Jeugd t/m 11 jaarJeugd 12 t/m 17 jaarVolwassenen 18+
1ste plaats Dagmar Camijn Tesse Hoogstraten Samantha de Been
2de plaats Asia Jair Bendami Mirjam  Koopmans
3de plaats Matthew Boode Tim Ivo Wever

Ondanks dat de nummers 1 t/m 3 nu bekend zijn wil het niet zeggen dat de strijd bij voorbaat gestreden was. De onderlinge verschillen waren zeer klein binnen de top 3 maar ook het verschil tussen een podiumplaats en de karateka’s die er net buiten vielen was soms niet meer was dan een ½ punt.
Het bestuur bedankt iedereen voor zijn of haar interesse en tot volgend jaar!