Applicatietraining voor 3e en 4e dan.

Beste dangraad houder,

Komend seizoen willen wij jullie in de gelegenheid stellen om gericht aan jullie eigen vaardigheid te werken en om verder te groeien als karateka met een hogere dangraad.

Tijdens een vierdaagse applicatietraining zal er diep ingegaan worden op de stof voor 3e en 4e dan.

Na succesvolle deelname aan deze training, waarbij er kritisch gekeken wordt naar de voortgang en uitvoering van de kata’s en technieken en een met voldoende beoordeeld examen, wordt je bevorderd naar 3de of 4de dan.

Tussen de trainingen zit ongeveer een maand zodat er voldoende tijd is voor het aanscherpen en het inslijpen van de technieken.
We nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen en je op te geven.

Opgeven kan via secretaris@stichtingkaratenederland.net

– Cursus wordt verzorgd door Theo van Pomeren in Den Haag
– Bij deelname aan 3e dan applicatietraining dient de karateka bij aanvang van 1e cursusdag reeds in het bezit te zijn van 2e dan Karate-Jitsu
– Bij deelname aan 4e dan applicatietraining dient de karateka bij aanvang van 1e cursusdag reeds in het bezit te zijn van 3e dan Karate-Jitsu